Sunday, January 1, 2012

MAHASISWA PELURU ESKPERIMEN @NWAR!!


Saya terkejut apabila terbaca satu artikel  MAHASISWA ALAT PERMAINAN POLITIK " Penipu Rakyat" pada hari 1/1/2012. Saya tertanya-tanya apakah agenda tersurat dibwah rally tersebut sampai kumpulan yang bergelarkan dirinya sebagai "MAHASISWA" bertindak liar sampai memberi pandangan NEGATIVE terhadap Mahasiswa di Malaysia keseluruhanya.. Mahasiswa perlu berfikiran matang ini bukan satu satunya cara untuk meminta sesuatu... Jika orang berperangai sebegini tidak patut mengelarkan dirinya sebagai mahasiswa Kementerian Pengajian Tinggi perlu mengambil tindakan keras terhadap mahluk-mahkluk sebegini...JIka mau Politik JANGAN MEMPERGUNAKAN @ MEMPERMAINKAN Istilah MAHASISWA...KLINIK YANG DIROSAKKAN OLEH KUMPULAN MAHKLUK YANG MEGELARKAN DIRINYA SEBAGAI MAHASISWA PADA DEMO 30 DISEMBER 2011.

   
Siapa yang akan bertanggungjawab akan kerugian yang dtanggung oleh Pihak Klinik Syifa. Apakah Adam Adli dan kunco – kunconya akan menanggung kos membaik pulih pintu klinik tersebut? Syok sangat minta kerajaan minta maaf . Patutnya Si Bengap Adam Adli minta maaf kepada pihak klinik, polis dan juga kepada mahasiswa kerana mengucar – kacirkan keadaan!
PERSOALANYA:-

-APAKAH OBJEKTIF TERSURAT DEMO 30-12-2011?

-SIAPAKAH DALANG DIBAWAH BATU YANG MENGANJURKAN DEMO?

-SIAPAKAH AKAN MENANGGUNG KOS KERUGIAN MASYARAKAT PADA HARI DEMO TERSEBUT?


-APAKAH TINDAKAN PIHAK POLIS TERHADAP DEMO 30-11-2011?


-APAKAH TINDAKAN KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI?

No comments:

Post a Comment

NEGARAKU MALAYSIA!!

Untuk Negaraku TELAH BANYAK KITA KECAPI BERSAMA  BERKONGSI SUKA DAN DUKA  KEPELBAGAIAN BUKAN PEMISAH, MALAH MENGUATKAN JALIN...