Thursday, December 29, 2011

PELAJAR UNISEL DIBERHENTIKAN PENGAJIAN KERANA TIDAK@KURANG MAMPU BAYAR YURAN PENGAJIAN

Yuran Hostel Naik Mendadak


Kami pelajar-pelajar di Unisel Bestari Jaya rasa tertekan. Kami sedang menghadapi peperiksaan dan pihak pentadbir baru tanpa belas kasihan naikkan kadar bayar bulanan duduk dihostel sabanyak 50 peratus. Suatu kadar yang amat membebankan.

Kenapa kadar bayaran Unisel Shah Alam jauh lebih rendah? Kampus Shah Alam ada banyak kemudahan asas sedangkan kami duduk jauh di pendalaman. Pihak pentadbiran tiada pun menaikkan taraf kemudahan asas yang sedia ada saperti padang futsal, WIFI dsbgnye.

Besar harapan kami pihak Aduan Rakyat dapat membantu kami dan buat liputan. KEBAJIKAN PELAJAR DIUTAMAKAN RAKYAT DIDAHULUKAN.

By: muhammad taufiq-> APAKAH KERAJAAN NEGERI YANG KONONNYA MENGAMALKAN KONSEP "NEGERI KEBAJIKAN" TIDAK DAPAT MENYELESAIKAN MASALAH MEREKA?


->APAKAH SAMPAI SEKARANG ISU @ MASALAH PENGURUSAN UNISEL TIDAK DAPAT DISELESAIKAN?


->APAKAH SAMPAI KAPAL(UNISEL) BERLAYAR TANPA KAPTENYA(NAIB CANSELOR) ?


->SIAPAKAH PERLU DITANGGUNGJAWABKAN ATAS KELEKAAN SERTA KEENGANAN KERAJAAN NEGERI?

->ADAKAH YAYASAN  SELANGOR AKAN MENGELUARKAN LAPORAN AUDIT KEPADA      "PUBLIC"?APAKAH EXCO PENDIDIKAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR TAKUT APABILA MAHASISWA BANGUN DAN MEMBERONTAK MENEGAKKAN KEADILAN?
SUMBER:ADUAN RAKYAT

No comments:

Post a Comment

NEGARAKU MALAYSIA!!

Untuk Negaraku TELAH BANYAK KITA KECAPI BERSAMA  BERKONGSI SUKA DAN DUKA  KEPELBAGAIAN BUKAN PEMISAH, MALAH MENGUATKAN JALIN...