Monday, January 21, 2013

INDIA MASIH DITIPU| BN SUDAH TERLEPAS PANDANG MASALAH INDIA?


Inilah nasib kaum India di ketiga-tiga negeri yang kini berada dibawah pemerintahan Pakatan Pembangkang! Janji kekal sebagai janji..tidak ditunaikan!

Kedah - Janji Cuti Umum untukThaipusam yang tidak dikotakan telah menimbulkan kemarahan rakyat di Kedah! Kalaivanar(dalam video) dengan sokongan rakyat pinta agar Anwar Ibrahim berhenti bohong demi kepentingannya.

Pulau Pinang - Situasi disini lebih kurang sama dengan apa yang dialami rakyat Kedah. Bantuan tidak diberi seperti yang dijanjikan. Malahan, Lily(dalam video) yang mempunyai pengaruh kuat di Dun Bagan Dalam diperalatkan demi...hmmmm bukannya pembaca tidak tahu 'demi apa' bukan =)

Selangor - Tamparan yang cukup hebat bagi Pakatan apabila dimaki oleh penduduk yang marah . Ada juga pengundi yang kecewa mahu mengundi kembali Barisan Nasional. Penulis tertatik akan komen salah seorang dalam video ini yang mengatakan 'Kalau Samy Vellu.mesti dah dapat tanah'...
SILA KLIK UNTUK BACA KESELURUHAN CERITA

No comments:

Post a Comment

What to Expect Working as A Security Guard?

By Fahd Pasha Are you in the market for a career that has companies hiring job seekers with little-to-no experience in the fiel...